PARKETTEUR_A6A7940-website

 

In 2000 begon Saar haar loopbaan aan de Kunstacademie te Arnhem.

In 2005 afgestudeerd als kunstenaar stond ze vrijwel direct op de vloer bij decorbouwbedrijven en architecten.

Vervolgens is ze in 2006 de opleiding tot meubelmaker gaan volgen aan het Hout-, en Meubileringscollege te Rotterdam   Tijdens haar opleiding is ze in de leer geweest bij Koene Fijnhoutbewerking, een gerenommeerd restaurator. Sinds 2010 is ze gediplomeerd allround meubelmaker. Ze breide haar vakvaardigheden uit bij een scheepsinterieurbouw bedrijf.

Sinds 2012 is ze gedurende 4,5 jaar werkzaam geweest bij een Meesterparketteur. In 2014 haalde ze haar vakdiploma allround parketteur. Hiermee was ze de eerste vrouw die sinds het bestaan van de opleiding deze wist af te ronden.

Vanaf 2015 geeft ze naast haar parketwerk les aan de vakopleiding meubelmaken aan het Hout-, en Meubileringscollege te Rotterdam. Met mijn docentschap heb ik de mogelijkheid om mijn passie voor hout door te geven en andere te enthousiasmeren en op te leiden tot professional.

Vanaf de zomer van 2016 is het bedrijf Saar Berks Vloerenatelier gestart.  Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van traditionele parketvloeren en restaureren van historische vloeren en meubelen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor parketontwerpen op maat.